Ενέσιμα εμφυτεύματα είναι όλα εκείνα που εγχύονται στο δέρμα και στόχο έχουν την διόρθωση των γραμμών και των ρυτίδων καθώς στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος. Υπάρχουν 3 κατηγορίες εμφυτευμάτων με την πιο διαδεδομένη να είναι το υαλουρονικό οξύ και το πιο ασφαλές. Υπάρχει σε τρεις μορφές ανάλογα με το μοριακό βάρος του για να τοποθετηθεί επιφανειακά και βαθιά. Το υαλουρονικό οξύ προτιμάται περισσότερο χάρη στα αποτελέσματα που χαρίζει και στην υψηλή ασφάλεια και χαμηλή συχνότητα εμφάνισης παρενεργειών.

Ποιες ρυτίδες μπορούν να εξαφανιστούν μετά την εφαρμογή;


Οι συνηθέστερες περιοχές όπου εφαρμόζεται η θεραπεία με εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος είναι οι ρινοπαρειακές αύλακες, οι βαθιές ρυτίδες στο μεσόφρυο και τα ζυγωματικά. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι τα ενέσιμα εμφυτεύματα δίνουν πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα στις κάθετες ρυτίδες, ενώ το botox ενδείκνυται για τις οριζόντιες, που είναι κατά κύριο λόγο ρυτίδες έκφρασης.

Διάρκεια και αποτελέσματα

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος υπάρχουν στον οργανισµό μας, αλλά µε το χρόνο µειώνονται. Η διάρκεια εξαρτάται ανάλογα με το είδος του εμφυτεύματος, αν δηλαδή θα είναι λεπτόρρευστο ή παχύρευστο, το σημείο έγχυσής του, αλλά και την ηλικία του ατόμου. Ένας μέσος όρος διάρκειας πάντως είναι 8-10 μήνες για τα πιο λεπτόρρευστα και πάνω από χρόνο για τα πιο παχύρρευστα υαλουρονικά. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και αισθητά.

 

ΩΡΑΡΙΟ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Τρίτη
Πέμπτη - Παρασκευή

09:00 - 21:00

Τετάρτη
09:30 - 21:30